Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2011 09:09

На Чернігівщині один недопалок убив двох братів
5

Фото: Фото: Прес-служба МНС

19-го вересня о 23:15 до чергової частини Бахмацького райвідділу МНС надійшло повідомлення про пожежу адміністративної будівлі сільгосппідприємства "Пісківське", що у Пісках Бахмацького району. Про це повідомили у прес-службі МНС у Чернігівській області.

До місця пригоди за викликом виїхало відділення пожежно-рятувального підрозділу з райцентру та місцева пожежна команда. Через 15 хвилин рятувальники були на місці події. В цей час вогнем були охоплені кілька кімнат адмінбудівлі та відкритим полум'ям горів дах по всій площі. Зі слів директора та працівників підприємства, в середині мали знаходитись люди. Коли вогнеборці увійшли до палаючої кімнати, рятувати двох чоловіків було запізно.

Як розповіли рятувальники, за двадцять хвилин пожежу було приборкано, частково врятовані адмінбудівля, документація сільгосппідприємства та матеріальні цінності на загальну суму майже 150 тис. грн.

"В ході розслідування причини та обставин виникнення пожежі з'ясувалося, що шість чоловіків з Рівненської області працювали у ПСП "Пісківське" по договору будівельниками. Четверо жили у вагончику, а рідні брати 37-річний Пилип та 39-річний Федір в одній з кімнат адміністративної будівлі. Того дня один із заробітчан відзначав свій День народження. Після вживання спиртного, близько 21 години, частина компанії пішла до місцевого бару, а брати залишились відпочивати у своїй кімнаті. За словами співробітників, вони і раніше неодноразово допускали паління в ліжку. Ймовірніше за все і того вечора один з них заснув із цигаркою. Пожежу помітили місцеві жителі лише тоді, коли полум'я вже вирувало на даху будівлі. У кожного з загиблих чоловіків вдома залишились дружина і двоє дітей", - розповіли у Міністерстві надзвичайних ситуацій.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині один недопалок убив двох братів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути