Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2015 12:10

На Чернігівщині чоловік облив бензином співмешканку та підпалив

На Чернігівщині чоловік облив бензином співмешканку та підпалив
spb-day.ru

В селі Березне Менського району на Чернігівщині 24-річний Сергій Пилипенко облив бензином та підпалив свою співмешканку Марину. Вогонь перекинувся
на їх спільних дітей - 3-річного Олега та 4-місячну Валерію. Всі вижили. З важкими опіками їх госпіталізували до обласної лікарні.

"Чоловік був п'яний. Вдома сильно посварився з дружиною. Схопив каністру з бензином. Облив ним жінку і підпалив. Вогонь перекинувся на дітей, - розповіли у прес-службі поліції Чернігівської області. - Пощастило, що вчасно прибігли сусіди. Помогли погасити вогонь, викликали пожежників. Найбільше постраждав старший хлопчик. У нього тяжкі опіки шкіри, верхніх дихальних шляхів, отруєння чадним газом. Дітей та постраждалу жінку госпіталізували до обласної лікарні".

Сергій та Марина жили в цивільному шлюбі. Чоловік займався тимчасовими підробітками. Бензопилою обпилював людям у селі дерева.

"Ніхто в селі не може зрозуміти, чого він таке зробив. Жили добре, за дітьми наглядали. Досі не чули, щоб він ображав Марину чи агресивно себе поводив. Нормальний хлопець, тихенький, - каже селищний голова Ольга Романченко. - Марина з дітьми пережили сильний стрес. Розповіла, що погано памятає, як все відбувалося. Пригадує, що коли почали горіти схопила Лєрочку і вискочила на вулицю. Олежку відразу не побачила. Не думала, що й його заділо. Тому так сильно обгорів".

Чоловіка затримали. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині чоловік облив бензином співмешканку та підпалив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути