середа, 17 квітня 2013 19:44

На Черкащині від вибуху в будинку загинув чоловік

Сьогодні, 17 квітня, у селі Велика Бурімка Чорнобаївського району на Черкащині стався вибух у господарстві 54-річного Миколи Сушка. Через кілька годин постраждалий помер.

"Вибух стався о сьомій ранку. Про це місцевій пожежній команді повідомили сусіди. Вибух був такої потужності, що будівля майже повністю зруйнована. З-під уламків рятувальники звільнили господаря будинку і загасили пожежу. Чоловік отримав 90% опіків тіла. Каретою швидкої допомоги чоловіка було доставлено до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Але з такими наслідками життя людині не можливо врятувати", - розповів 37-річний Олег Ткаченко з управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

За попередніми висновками причиною пожежі став вибух парів бензину, який господар зберігав у будинку в металевій каністрі. Микола Сушко жив одиноко. В селі кажуть, що був гарним господарем.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині від вибуху в будинку загинув чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути