пʼятниця, 28 жовтня 2011 19:47

МВС опублікувало фоторобот терориста, що підірвав "Сільпо" у Запоріжжі

МВС опублікувало фоторобот терориста, що підірвав "Сільпо" у Запоріжжі

Головне управління МВС у Запорізькій області оголосило в розшук підозрюваного в здійсненні терористичного акту - вибуху саморобного пристрою - у супермаркеті "Сільпо" у Запоріжжі.

У здійсненні теракту підозрюється й розшукується чоловік міцної статури, що виглядає на 30-35 років, його зріст - 185-190 см.

Міліція зазначає, що під час здійснення злочину він був одягнений у спортивну куртку червоного кольору, світло-сині джинсові штани, синю бейсболку з написом білого кольору одним словом, розташованим над козирком, був взутий у темне взуття, у руках у нього був поліетиленовий пакет темного кольору.

Міліція звертається до тих, хто впізнав людину, із проханням сповістити про це за телефонами ГУ МВС: (061) 239-8888, 239-8596. Анонімність гарантована.

Нагадаємо, 21 жовтня у Запоріжжі в супермаркеті "Сільпо" вибухнув невідомий предмет, що знаходився в коробці. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

На місці вибуху знайшли записку, в якій невідомий вимагає перерахувати на вказані ним рахунки в банках 5 млн євро. У разі невиконання умов автор записки погрожує повторними вибухами.

Зараз ви читаєте новину «МВС опублікувало фоторобот терориста, що підірвав "Сільпо" у Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути