середа, 21 жовтня 2020 18:10

Чоловік розстріляв подружжя підприємців, бо не хотів повертати їм борг

Чоловік розстріляв подружжя підприємців, бо не хотів повертати їм борг
У 2018 році 51-річний односелець взяв у потерпілого у борг три водних велосипеди на суму $7 тис. Не бажаючи повертати борг, він вирішив позбутися кредитора

В селі Шабо Білгород-Дністровського району чоловік розстріляв з пістолета подружжя підприємців, бо не хотів повертати борг у $7 тис. Про це повідомили у Білгород-Дністровському відділі поліції в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство подружжя підприємців: у поліції розповіли про версії

В кінці травня у будинку знайшли закривавлені тіла 47-річного чоловіка та його 37-річної дружини. Чоловік займався прокатом водних катамаранів у Затоці. Поліцейські перевірили його особисті та партнерські зв'язки і вийшли на слід вбивці.

З'ясувалося, що 2018 року 51-річний односелець взяв у потерпілого у борг 3 водних велосипеди на суму $7 тис. Не бажаючи повертати борг, він вирішив позбутися кредитора. З придбаним заздалегідь пістолетом зловмисник вночі прийшов до обійстя чоловіка і застрелив його та дружину.

Злочинцю повідомили про підозру відразу за 2 статтями: умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

У селі Шабо Білгород-Дністровського району на Одещині вбили співмешканців увечері 28 травня. 47-річного чоловіка та жінку, 38 років, знайшли у дворі біля власного будинку на початку села, недалеко від місцевої зупинки "Радгосп". Обоє загиблих мали вогнепальні поранення та колото-різані рани в області тулуба. У жінки були переламані пальці на одній руці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розстріляв подружжя підприємців, бо не хотів повертати їм борг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути