понеділок, 10 травня 2021 08:43

Чоловік підпалив себе в будинку колишньої
4

На Полтавщині 33-річний  чоловік облив себе та будинок колишньої бензином і підпалив
Фото: pl.npu.gov.ua
На Полтавщині 33-річний  чоловік облив себе та будинок колишньої бензином і підпалив
Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Лубенського райвідділу  Віталій Якименко (на фото)  та Руслан Куц врятували життя 33-річному самогубці в селі Войниха
Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Лубенського райвідділу  Віталій Якименко   та Руслан Куц (на фото) врятували життя 33-річному самогубці в селі Войниха

У селі Войниха Лубенського району Полтавщини 33-річний чоловік облив себе та будинок колишньої бензином і підпалив.

Трагедія сталася, коли колишні співмешканці з'ясовували стосунки. Життя чоловікові врятували патрульні Віталій Якименко та Руслан Куц, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"Мешканець села Мгар Лубенського району приїхав до своєї колишньої співмешканки, аби вирішити сімейні питання. Однак під час розмови між ними виник конфлікт, у ході якого чоловік облив себе та будинок бензином і погрожував все підпалити. Поліцейські намагалися заспокоїти його. На жаль він проігнорував слова поліцейських та підпалив побутові речі і себе", - розповів начальник Лубенського районного відділу поліції Дмитро Майборода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка спалила себе у під'їзді будинку

Інспектори швидко накрили чоловіка ковдрою та вивели з приміщення. Потім передали потерпілого працівникам екстреної медичної допомоги, які госпіталізували його до місцевої лікарні.

До медичного закладу за допомогою також звернувся один із патрульних. Виявилося, що в результаті гасіння пожежі він отруївся чадним газом. Зараз його життю загрози немає.

У Коростені на Житомирщині 45-річний чоловік облив кімнату в будинку та себе бензином і забарикадувався, погрожуючи підпалити оселю. Окрім нього, в помешканні перебували його дружина та діти 11, 15 та 19 років. На контакт чоловік не йшов і відстрілювався від поліцейських, які приїхали за викликом.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив себе в будинку колишньої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути