Ексклюзиви
понеділок, 09 квітня 2012 16:03

Молодик забив матір ногами до смерті на Рівненщині

Молодик забив матір ногами до смерті на Рівненщині
Молодий нероба не хотів працювати і "вибивав" гроші на розваги із матері. Фото: forsfortuna.com

Дві доби помирала після побоїв 51-річна Пелагія у селі Шпанів, що під Рівним. Жінку скалічів і кинув помирати власний син – 26-річний Михайло. Молодий нероба не хотів працювати і "вибивав" гроші на розваги із матері. Її труп знайшли тільки через три дні.

Конфлікт у сім'ї стався ще 2 квітня. Михайло в черговий раз прийшов просити у мами кількадесят гривень. Жінка сказала, що дорослий син уже має сам заробляти собі на життя. Відмова розлютила молодика настільки, що він ударом кулака збив матір на підлогу.

"Далі він сам розповідає, що бив її лежачу по голові ногами. Мати щось просила, але він не зважав. Коли жінка стихла, забрався з хати і пішов до магазину. Там зустрів товариша і обоє випили спиртного", - розповідає Олеся Шевченко з Рівненського районного відділу міліції. – "Коли Михайло прийшов додому, то матір лежала на тому ж місці, де він її й залишив. Чоловік навіть не звернув уваги на те, що жінка важко дихає. Спокійно ліг спати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24-річного міліціонера насмерть забили двоє жителів Дніпродзержинська

У вівторок близько 11-ої години шпанівчанин прокинувся і пішов похмелятися. Під вечір побита жінка на підлозі ще дихала, але зовсім не могла рухатися. П'яний син заснув у ліжку.

Тільки 5 квітня у четвер тіло матері без ознак життя виявив брат Михайла Володимир, який мешкає окремо. Жінка уже була мертва.

"Дивує холоднокровність підозрюваного – ніякого каяття. Каже, що матір сама винна, бо не давала йому гроші і чомусь не приїздила до нього в лікарню", - додають слідчі.

За смерть матері Михайлу загрожує 10 років ув'язнення. В міліції проти нього порушили кримінальну справу за умисне тяжке тілесне ушкодження, через яке жертва сильно мучилася.

Зараз ви читаєте новину «Молодик забив матір ногами до смерті на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути