понеділок, 29 червня 2020 19:27

Молодий хлопець загинув, захищаючи перехожих від неадеквата зі зброєю

Молодий хлопець загинув, захищаючи перехожих від неадеквата зі зброєю
У Новомосковську неадекват застрелив молодого хлопця. Фото: glavcom.ua

У Новомосковську Дніпропетровської області 24-річний хлопець, захищаючи перехожих від неадеквата зі зброєю, отримав смертельне поранення.

Як зазначається, на вулиці біля магазину між двома чоловіками виник конфлікт, в ході якого зловмисник вистрілив в свого опонента. Від отриманих травм 24-річний житель Новомосковська помер в лікарні. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Подія сталася 28 червня близько 16.30. В ході розшукових заходів поліцейські встановили особу стрілка та затримали його. Знаряддя злочину - стартовий пістолет "STALKER", кустарно перероблений для відстрілу патронів травматичної дії", - сказано в повідомленні.

42 – річному чоловіку, який смертельно поранив хлопця, вручено повідомлення про підозру за ч. 4 ст.296 (хуліганство із застосуванням зброї) та ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник поліції розніс собі голову з карабіна

Водночас на Facebook-сторінці "Типовий Новомосковськ" говориться, що молодий хлопець, побачивши неадекватного чоловіка, що стріляє з пістолета в місті, вирішив втрутитися та захистити перехожих.

"Неадекват використовував травматичну зброю і в результаті конфлікту прострілив небайдужому хлопцю пахову артерію. За підсумком, хлопець, який заступився за людей, сьогодні вранці помер в лікарні", - йдеться в повідомленні.

У мережі також з'явилося відео конфлікту зі стріляниною.

Дружина депутата Миколаївської облради загинула від поранення з травматичної зброї. Нібито вистріла собі в голову. Поліція з'ясовує обставини.

Зараз ви читаєте новину «Молодий хлопець загинув, захищаючи перехожих від неадеквата зі зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути