Ексклюзиви
пʼятниця, 26 червня 2020 14:50

Полковник поліції розніс собі голову з карабіна

Полковник поліції розніс собі голову з карабіна
У Дніпрі вкоротив собі віку полковник поліції Павло Савенко. Фото: facebook.com/denis.peftiev.5

У Дніпрі полковник поліції Павло Савенко розніс собі голову з карабіна.

Мертвим його 25 червня близько 20:30 у власній квартирі по вул. Янгеля знайшли дружина, коли повернулася з дитиною з прогулянки, повідомляє "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела.

Жінка побачила, що в одній з кімнат двері зачинені зсередини. Коли вона змогла відкрити двері, то виявила труп свого чоловіка. Він вистрілив собі в праву скроню. Поряд лежала зброя та гільза.

У квартирі, де застрелився поліцейський, передсмертну записку не знайшли. Дружина не розуміє, чому її чоловік вирішив вкоротити собі віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський застрелився після ДТП, в якій ніхто не постраждав

Відомо, що Савенко до січня 2020 року обіймав посаду начальника відділу кримінального аналізу ГУНП Дніпропетровської області, повідомив у Facebook колега Денис Пефтієв.

"Павло Євгенович був тим офіцером, який розчинявся в роботі до останньої краплі, віддавав всього себе, не шкодуючи ні часу, ні сил. Ми познайомилися в далекому 2011 році в Донецьку, коли відкривали Центр реагування міліції. Він першим в Україні створив ситуаційний центр у Дніпропетровській області в 2013-2014 роках, після його напрацювання лягли в основу системи ситуаційних центрів по всій країні. Його напрацювання в операційному аналізі стали основою системи кримінального аналізу на національному рівні. Це був найкращий керівник підрозділу кримінального аналізу в Україні, який побудував все з нуля, вивів підрозділ на дуже високий рівень, користувався великою повагою серед колег, за допомогою в розкритті злочинів до нього зверталося величезна кількість співробітників поліції", - розповів колега.

Причини самогубства поліцейського встановлюють.

У Дніпрі вкоротив собі віку 41-річний співробітник відділення поліції Дніпровського аеропорту. Подія сталася під час несення служби. Поліцейський зачинився у кімнаті відпочинку та вистрелив у голову з табельного пістолета.

Зараз ви читаєте новину «Полковник поліції розніс собі голову з карабіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути