пʼятниця, 13 січня 2012 10:47

Молода луганчанка стала жертвою неприборканої пристрасті безхатченка

Молода луганчанка стала жертвою неприборканої пристрасті безхатченка

У Луганську оперативники затримали гвалтівника. Про це повідомляє співробітник прес-служби ЛМУ ГУМВС України в Луганській області Ольга Радкевич.

За її словами, через годину після скоєння злочину гвалтівника затримав наряд батальйону патрульної служби міліції

Як з'ясувалося, від лікарів підстанції "Швидка допомога" в міліцію прийшло тривожне повідомлення: госпіталізована жорстоко побита молода жінка.

"Було очевидно, що невідомий мерзотник несамовито бив свою жертву по голові, по обличчю. Медики діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематому ока, численні забої голови. Більш того, цей негідник над жінкою ще й поглумився", - зазначила Ольга Радкевич.

За словами потерпілої, жінка поверталася додому. Раптом хтось здавив її руку і кудись потяг. Від раптовості жінка не зрозуміла, що відбувається. Вона побачила спотворене алкоголем незнайоме обличчя хлопця. Гвалтівник тягнув жінку до дев'ятиповерхового будинку в затишне темне місце.

"Але, щоб жертва присмирніла, п'яний хлопець кілька разів з усієї сили вдарив її по обличчю і голові. Для приборкання непокірної жертви він витягнув з кишені ніж. Відчуваючи принизливий стан і страх і, розуміючи своє безвихідне становище, молода жінка намагалася запам'ятати хоч якісь прикмети хлопця, який невідомо звідки взявся. Він був схожий на брудного безпритульного, який дуже смердів. Після глумління над жертвою, скориставшись її безпорадним становищем, насильник не заспокоївся. Він відібрав у неї два мобільних телефони, 60 гривень і зник", - розповіла Ольга Радкевич.

Побита жінка, зібравши останні сили, вийшла в людне місце і попросила перших-ліпших їй на шляху перехожих викликати міліцію. Молоді люди бачили, що неподалік чергував наряд патрульної служби і негайно, зв'язавшись з ним, розповіли про постраждалу дівчину.

Гвалтівник пізніше заснув прямо на землі під будинком у тому ж кварталі. У нього були виявлені викрадені особисті речі постраждалої жінки. Йому 26 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпропетровський таксист двічі згвалтував молоду жінку

Наслідком бездомного способу життя стали три судимості за скоєння крадіжок і грабежів.

Відбуваючи останнє кримінальне покарання, Анатолій провів за гратами чотири роки, як розповів сам, "від дзвінка до дзвінка". Звільнився в середині грудня минулого року. Подався до рідної сестри, яка проживає в Лутугинському районі.

Перебуваючи на волі, гроші колишній в'язень "заробляв" збиранням картону, металу і порожніх пляшок, які витрачав виключно на випивку. У день скоєння тяжкого злочину він напився. Випив пива і запив його дешевим вином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині педофіл згвалтував і ледь не зарізав 10-річну жертву

Під час огляду гвалтівника крім речей і грошей, що не належали йому, співробітники міліції вилучили ніж і марихуану.

Зараз Анатолій перебуває під слідством. Йому пред'явлено звинувачення за статтями 152 "Згвалтування", 309 "Незаконне зберігання наркотичних засобів" і 187 "Розбій" Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «Молода луганчанка стала жертвою неприборканої пристрасті безхатченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути