вівторок, 11 жовтня 2011 12:02

На Житомирщині педофіл згвалтував і ледь не зарізав 10-річну жертву

На Житомирщині педофіл згвалтував і ледь не зарізав 10-річну жертву

У Житомирській області 32-річний засуджений згвалтував і важко поранив 10-річну дівчинку.

Як розповіли в обласному управлінні міліції, повідомлення про злочин до Бердичівського міськвідділу міліції надійшло від місцевого жителя, який побачив, що на околиці міста невідомий чоловік б'є дитину.

Прибулі за викликом співробітники слідчо-оперативної групи виявили поранену 10-річну дівчинку. Зловмисник, якого затримали на місці злочину, завдав дитині кілька різаних ран в області грудної клітини. Потерпіла була госпіталізована до лікарні, де лікарі також підтвердили факт її згвалтування.

В ході подальшої перевірки було встановлено, що гвалтівник підстеріг дівчинку, яка поверталася зі школи додому, в безлюдному місці біля залізниці.

Підозрюваним виявився 32-річний киянин, який відбуває покарання за вчинення згвалтування та розбійного нападу в колонії-поселенні, розташованій біля Бердичева (в подібних колоніях утримуються засуджені, щодо яких винесено судове рішення про обмеження свободи).

Того дня він повинен був виконувати господарські роботи за межами установи, однак самовільно залишив місце перебування і вийшов у місто. Дівчинка стала його випадковою жертвою...

За інформацією співробітників міліції, чоловік вже не вперше за час відбування покарання скоює злочини. Зокрема, наприкінці вересня 2011 співробітниками райвідділу відносно нього було порушено кримінальну справу за фактом хуліганства, скоєного із застосуванням холодної зброї.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині педофіл згвалтував і ледь не зарізав 10-річну жертву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути