понеділок, 10 червня 2013 12:38

Молдовський спортсмен загинув у ДТП на Черкащині. Чоловік повертався зі змагань

У ніч з 8 на 9 червня на Черкащині трапилось ДТП. Водій вантажівки не впорався з керуванням та влетів у автомобіль, що стояв на узбіччі. Від отриманих травм водій легковика загинув на місці. Ним виявився молдовський спортсмен 29-річний Ігор Бородін, призер українського чемпіонату з джиу-джитсу, який разом з колегами повертався зі змагань.

Аварія сталася неподалік села Нестерівка Жашківського району на автодорозі "Київ-Одеса".

Автор: Фото Ірини Мусаєвої
 

"У неділю вночі ми втрьох повертались з чемпіонату України з бразильського джиу-джитсу, де зайняли призові місця. Дорогою машина зламалась. Ми зупинились на узбіччі,  увімкнули аварійні вогні та виставили на дорозі всі необхідні знаки. Ігор залишився в машині, а ми вдвох пішли на заправну станцію за допомогою. Коли повернулись назад з евакуатором, застали страшну картину. Вантажівка, що їхала по трасі протаранила машину. Ігор, який був на той момент в автомобілі, від травм загинув", - розповідає Василь Цуканов, товариш загиблого.

Автор: Фото Ірини Мусаєвої
 

На місці ДТП працювали жашківські рятувальники, які за допомогою спеціального обладнання деблокували загиблого із понівеченого автомобіля. Справою займаються правоохоронці.

"На 175 кілометрі автодороги Київ-Одеса в напрямку Одеси відбулося зіткнення автомобілів: "ДАФ", який рухався у напрямку Одеси, та автомобіля "Сітроен", що стояв на узбіччі. Пасажир "Сітроена" загинув. Триває слідство", - прокоментував інспектор відділення ДАІ Жашківського РВ Сергій Данилюк.

Зараз ви читаєте новину «Молдовський спортсмен загинув у ДТП на Черкащині. Чоловік повертався зі змагань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути