Ексклюзиви
пʼятниця, 31 травня 2013 11:16

Могильов візьме на особистий контроль загибель дитини у дитячому санаторії

Могильов візьме на особистий контроль загибель дитини у дитячому санаторії
Анатолій Могильов. Фото: cit.ua

Кримський прем'єр Анатолій Могильов заявляє, що в межах компетенції влади автономії буде проведено ретельне розслідування обставин нещасного випадку у дитячому санаторії "Юність" у Сімеїзі, в результаті якого постраждали дві дівчинки, одна з яких згодом померла.

Як повідомляє в п'ятницю Управління інформаційної політики Ради міністрів Криму, за дорученням А.Могильова створена відповідна міжвідомча робоча група, яка працює на місці події.

Сам глава кримського уряду повертається до Криму з робочого відрядження до Києва і має намір взяти розслідування події на особистий контроль.

"Ми сприймаємо те, що трапилося величезною трагедією не тільки для батьків дітей, а й для всіх кримчан. Рада міністрів Криму зробить все можливе для надання повноцінної медичної допомоги постраждалим дітям. Але, на жаль, можливості медицини не безмежні, і одну дитину ми втратили. Ще одна дівчинка перебуває під постійною увагою медиків, вона забезпечена всіма необхідними ліками і препаратами ", - сказав кримський прем'єр.

"На жаль, у Криму немає жодного механізму впливу на відомчі санаторії та оздоровниці. Відомства не завжди мають можливість і фінансові ресурси для підтримання належного технічного стану своїх установ", - додав Могильов.

Як повідомлялося, увечері в четвер у санаторії "Юність" смт. Сімеїз обвалився балкон на третьому поверсі, в результаті події дві дівчинки, мешканки Львова, отримали травми різних ступенів тяжкості та були госпіталізовані до Лівадійської лікарні. Одна з них у результаті отриманих травм 31 серпня у 01.15 померла.

Зараз ви читаєте новину «Могильов візьме на особистий контроль загибель дитини у дитячому санаторії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути