понеділок, 17 грудня 2012 01:26

МНС дісталися до заблокованих автівок та автобусів на трасі Київ-Чоп

МНС дісталися до заблокованих автівок та автобусів на трасі Київ-Чоп
ФОТО: vgolos.com.ua

Як уже раніше повідомлялося, в зв'язку із сильними снігопадами на трасі Київ-Чоп біля Львову утворився затор довжиною близько 40 кілометрів. Уже більше двох днів люди сидять, заблоковані негодою, в автобусах та автівках не в змозі вибратися з снігового полону. В пасажирів закінчилися продукти харчування та вода, а в більшості транспортних засобів уже немає й пального, щоб зігрітися. Працівники ДАІ та МНС працюють на трасі цілодобово, але звільнити всіх пасажирів поки що не вдається. Борис Пелех, батьки якого теж опинилися в зимовій пастці, ось що пише з цього приводу на своїй сторінці у facebook:

"Під Львовом, через затори і сніг, застряг автобус "Євроклубу", в якому їдуть наші мама і тато, але навіть не в них справа, там посеред поля стоять легкові машини, батьки з дітьми... У машин через довгий простій позакінчувався бензин! Люди, діти, замерзають у холодних машинах... у більшості бензину залишилося на годину... на вулиці мороз, хуртовина... Люди замерзають!!! "

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині на трасі Київ-Чоп утворився автомобільний затор на 20 км

Згодом на сторінці Бориса з'явилася нова інформація:

"Автобус і прилеглі авто викопали... точніше викопують... автобус розвернули назад в Броди... Не обіцяють розмістити, ночувати доведеться в автобусі, але дали солярки! Що там буде з печивом і чаєм "від МНС", не знаю, але це вже зсув... трактори йдуть далі.... але дорога на Львів закрита... там ще пробка", - пише чоловік.

В останньому повідомленні Борис Пелех розповідає:

"Подзвонила мама. Розповіла трохи деталі. Сумна Картина.... Кілька людей пообморожували руки, ноги, кінчився бензин ще вранці... з ближнього селища люди взяли діток... гріли їх... батьки залишилися в холодних машинах. Постраждали в основному руки і ноги. Так, що це радість зі сльозами на очах. Людей начебто повезли в лікарню. Автобус рухається в Броди".

Зараз ви читаєте новину «МНС дісталися до заблокованих автівок та автобусів на трасі Київ-Чоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути