Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2012 17:27

Митники забрали у українця 84 "айфона"

84 мобільні телефони iPhone 5, відомої у всьому світі компанії Apple, вилучили співробітники митниці у громадянина України, який повертався з Відня цими вихідними. Про це повідомили у прес-службі Держмитслужби, пише УНН.

Автор: Фото: УНН
  За попередніми оцінками вартість товару становить щонайменше 56 тисяч доларів
За попередніми оцінками вартість товару становить щонайменше 56 тисяч доларів

Наш співвітчизник обрав режим спрощеного митного контролю "зелений коридор", тим самим своїми діями заявив про відсутність товарів для декларування. З приводу заповнення митної декларації до інспекторів не звертався. Молодий чоловік привернув увагу митників своєю занадто впевненою поведінкою та кількістю багажу: 2 величезних чемодани та шкіряна сумка через плече.

Після поглибленого огляду речей громадянина за допомогою рентген апарату "Rapiscan" у дорожній шкіряній сумці чорного кольору було виявлено 84 Iphone, кожен з яких був окремо поміщений в спеціальну поліетиленову захисну плівку та нанесеною нумерацією від 1 до 84 на кожному, додатково в 2 дорожніх валізах знаходились картонні коробки до iPhone 5 з гарнітурою (навушники та зарядні пристрої). За попередніми оцінками вартість товару становить щонайменше 56 тисяч дол.

У відношенні порушника складено протокол за статтею 483 Митного кодексу України (переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю). Мобільні телефони вилучено до винесення судом рішення у справі.

Зараз ви читаєте новину «Митники забрали у українця 84 "айфона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути