Ексклюзиви
четвер, 17 вересня 2020 11:48

Митники виявили контрабанду зубів

Митники виявили контрабанду зубів
Чоловік перевозив 4 картонні коробки, в яких містились 134 комплекти штучних зубів по 8 зубів в кожному Фото: lviv.depo.ua

17 вересня в пункт пропуску "Шегині-Медика" з Республіки Польщі смугою спрощеного митного контролю – "зелений коридор" прибув мікроавтобус Mercedes Sprinter під керуванням 33-річного мешканця м. Чернівці. Про це повідомляє Depo.Львів з посиланням на Галицьку митницю.

Під час оформлення на митниці, виникла підозра, що в автомобілі знаходяться товари та предмети, які обов'язково потрібно декларувати. Митники вивели автомобіль із загального потоку і провели його огляд. У конструктивних порожнинах, під переднім пасажирським сидінням, знайшли, прикриті особистими речами, 4 картонні коробки, в яких містились 134 комплекти штучних зубів по 8 зубів у кожному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну доставили рекордну партію кокаїну

"Громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів", - йдеться в повідомленні.

За законом такі дії - це порушення митних правил. Весь товар вилучили і його вартість встановлять згодом. Справу направлять до суду.

Служба безпеки України у столиці затримала організатора злочинного угруповання, яке займалося контрабандою зброї. Його спіймали під час отримання чергової міжнародної посилки із комплектуючими до бойового пістолета.

Зараз ви читаєте новину «Митники виявили контрабанду зубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути