Ексклюзиви
середа, 18 липня 2012 18:20

Митники повідомляють про виявлення неподалік українсько-словацького кордону тунелю для переміщення контрабандних сигарет

Під час зустрічі керівництва Чопської та Міхайловецької митниць словацькі колеги проінформували українських митників про сьогоднішній випадок виявлення кримінальною поліцією Словаччини підземного тунелю, який використовувався контрабандистами для переміщення тютюнових виробів.

На місце виявлення одразу виїхав заступник начальника Чопської митниці-начальник служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Юрій Федорчук.

За його словами, зі словацького боку – на території приватної фірми, яка була обгороджена високим парканом, знаходився професійно обладнаний підземний хід (протяжністю майже 600м через українсько-словацький кордон, 500 м від КПП "Ужгород"), в діаметрі 90 см, електрофікований із рельсами та вагонетками, якими вже було переправлено близько 20 тисяч блоків сигарет.

На подвір'ї словацької фірми стояли в очікуванні  кілька вантажних автомашин, в які горе-контрабандисти під щебнем приховували сигарети для подальшого безпечного переміщення територією Євросоюз! у.

Чопські митники одразу про це повідомили керівництво регіонального підрозділу Держприкордонслужби України для здійснення спільних заходів.

Зараз українськими митниками спільно з прикордонниками та СБУ з'ясовується, з якої приватної садиби з боку України вирито цей тунель.

Зараз ви читаєте новину «Митники повідомляють про виявлення неподалік українсько-словацького кордону тунелю для переміщення контрабандних сигарет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути