пʼятниця, 19 липня 2013 03:26

Міліція затримала близько десятка учасників "врадіївської ходи" на Майдані за непокору та фізичний опір

Міліція затримала близько десятка учасників "врадіївської ходи" на Майдані за непокору та фізичний опір
Фото: nbnews.com.ua

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю вночі в столичному главку міліції, частина учасників акції санкціоновано до 23.30 покинула Майдан, проте ще частина мітингувальників у наметах, які проводили свою акцію без будь-якого дозволу на це, залишалися, не дивлячись на пояснення Співробітників міліції та працівників управління з благоустрою Києва.

У міліції підкреслили, що мітингувальників кілька разів просили прибрати намети і припинити акцію, однак, ті вели себе агресивно і не виявляли бажання добровільно припинити мітинг.

Після цього, як пояснили у столичній міліції, працівники управління з благоустрою звернулися до правоохоронців з проханням забезпечити правопорядок під час демонтажу наметів.

"Намети були прибрані і близько десяти осіб було затримано за невиконання вимог міліції і спроби чинити фізичний опір правоохоронцям", - розповіли в ГУМВС в Києві.

Затримані доставлені до райуправління, на них будуть складені адміністративні протоколи.

У главку також пояснили, що демонтажем наметів займається виключно управління з благоустрою, а правоохоронців задіють тільки для забезпечення правопорядку, тобто, не можна говорити про те, що мітингувальників розганяє міліція.

Зараз ви читаєте новину «Міліція затримала близько десятка учасників "врадіївської ходи" на Майдані за непокору та фізичний опір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути