Ексклюзиви
четвер, 13 лютого 2020 05:04

Мікроавтобус з України потрапив в ДТП під Псковом: 8 загиблих

Мікроавтобус з України потрапив в ДТП під Псковом: 8 загиблих
Мікроавтобус попав в ДТП під Псковом. Фото: Медуза

На трасі в Псковській області в результаті зіткнення приватного мікроавтобуса Mercedes з великовантажним автомобілем Volvo загинули 8 людей, імовірно громадяни України.

Аварія сталася на трасі Санкт-Петербург - Невель на території Пустошкінського району біля села Руда, повідомляє ТАСС з посиланням на пресслужбу УМВС Росії по регіону

За попередньою інформацією, у результаті лобового зіткнення приватного мікроавтобуса і великовантажа-фури загинули 8 дюдей - водій Mercedes і 7 пасажирів. Ще один пасажир і водій Volvo постраждали.

Мікроавтобус із українськими номерами, зареєстрований в Україні. "Імовірно, загиблі - громадяни України, автобус рухався у напрямку Києва. На місці працює слідча група", - вказала співрозмовниця агентства.

За інформацією, водій автобуса не розрахував дистанцію при обгоні, зіткнувся з фурою. Загиблі їхали додому із заробітків з Санкт-Петербурга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30-річний ветеран АТО загинув у аварії

У Полтаві зранку 12 лютого переповнена міська маршрутка врізалася в припаркований тролейбус техобслуговування. 6 пасажирів отримали травми.

Зараз ви читаєте новину «Мікроавтобус з України потрапив в ДТП під Псковом: 8 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути