Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2011 15:36

Миколаївські пожежники витягли з обгорілого будинку труп 3-річної дитини

Миколаївські пожежники витягли з обгорілого будинку труп 3-річної дитини

До чергової частини Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області 26 грудня близько 6,00 надійшло повідомлення від оператора МНС у Первомайському районі про те, що в одному з селищ району при гасінні пожежі в дачному будинку було виявлено труп малолітньої дитини.

Співробітниками слідчо-оперативної групи міськвідділу міліції на місці пригоди було з'ясовано, що в даному будинку проживає сім'я з малолітньою дитиною 2008 року народження. За словами дільничного інспектора міліції, родина неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців, оскільки подружжя веде антисоціальний спосіб життя: постійно зловживають спиртними напоями, ніде не працюють, існують за рахунок випадкових заробітків. Крім того, подружжя раніше неодноразово притягувалося до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, а жінка ще й страждає психічним розладом здоров'я. Вихованням дитини батьки не займалися, часто залишали сина одного, тому відносно них складалися адміністративні протоколи про неналежне виконання батьківських обов'язків.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Згоріло столичне кафе "Очеретяний кіт"

Коли сталася пожежа, подружжя не було вдома. За словами сусідів, напередодні, ввечері 25 грудня, вони залишили свого трирічного сина одного будинку і відправилися в місто у справах. А повернулися тільки вранці наступного дня, коли на місці трагедії працювали рятувальники і міліціонери. На питання правоохоронців подружжя не реагували - обидва були в нетверезому стані.

Зараз працівниками МНС з'ясовуються причини пожежі, але найбільш ймовірною причиною пожежі міг стати саморобний обігрівач, який сім'я використовувала для опалення свого будинку.

За даним фактом співробітниками Первомайського МВ УМВС проводиться перевірка. Збираються матеріали для подальшої передачі до органів прокуратури для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївські пожежники витягли з обгорілого будинку труп 3-річної дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути