вівторок, 09 серпня 2022 09:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Миколаїв з областю знову атакували російські терористи: перші подробиці

Миколаїв з областю знову атакували російські терористи: перші подробиці
Вчора у першій половині дня під обстрілами перебувало село Шевченкове Шевченківської громади. Фото: ДСНС

9 серпня о 7:00 російський ворог укотре обстріляв околиці Миколаєва.

Попередньо без жертв та постраждалих, зазначив у вівторок голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у ранковому зведенні. Детальна інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.

"Під постійним ворожим вогнем перебувають населені пункти Галицинівської громади. 8 серпня зазнало обстрілів село Галицинове. Об 11:55 внаслідок потрапляння боєприпасів та їхніх уламків у Галицинівському лісовому урочищі сталася пожежа хвойної підстилки та лісових насаджень. 9 серпня з 6:30 під обстрілами перебувало село Лимани. Влучання були переважно по околицях села. Наслідки уточнюються", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Імітація наступу: генерал оцінив шанси окупантів захопити Миколаїв

Вчора в першій половині дня під обстрілами перебувало село Шевченкове Шевченківської громади. Також тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади.

"9 серпня о 3:00 обстрілів зазнало селище Березнегувате. Пошкоджено житлові будинки. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється. 8 серпня орієнтовно о 14:00 були обстріли за межами села Поляна Широківської громади. В результаті влучань відбулися займання полів", – додав Кім.

У Миколаєві з 23:00 5 серпня до 5:00 8 серпня тривала комендантська година. "Полювання" на колаборантів у місті пройшло успішно. Зокрема, вдалося схопити п'ятьох людей, які перебували в розшуку, розповів голова ОВА Віталій Кім. Додав, що нарешті "розібралися" з однією групою в місті, яка заважала Збройним силам України.

Зараз ви читаєте новину «Миколаїв з областю знову атакували російські терористи: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути