понеділок, 08 серпня 2022 08:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Миколаїв з областю знов атакували російські вбивці: розповіли про жертв і руйнування
6

8 серпня близько 04:30 російський ворог знову обстріляв околиці Миколаєва.

Вчора важкою ствольною артилерією 152-го калібру російські окупанти накрили Корабельний район міста, зазначив у понеділок голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у ранковому зведенні.

"Детальна інформація щодо наслідків уточнюється. 7 серпня внаслідок обстрілів села Баловне Костянтинівської громади в садівничому товаристві зруйновано вісім будинків. Ворог також обстрілював село Галицинове Галицинівської громади, унаслідок чого загинула людина. Також відбулося займання хвойної підстілки та лісових насаджень в лісовому урочищі", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масований обстріл Миколаївщини: показали кадри знищення міста й області

Окрім цього, 7 серпня через ворожі обстріли виникла пожежа житлового будинку та господарчої споруди в селищі Первомайське Первомайської громади. Постраждалих немає. Того ж дня об 11:00 зафіксували "приліт" між селами Новоіванівка та Новопавлівка Баштанської громади.

"Орієнтовно о 16:00 7 серпня обстрілів зазнало село Широке Широківської громади. Влучання були в сільгоспбудівлі домогосподарств. Також через обстріли згорів гараж в домогосподарстві. Близько 4:00 8 серпня фіксували обстріли поза межами сіл Червона Долина, Поляна та Широке Широківської громади", – додав Кім.

Наслідки вчорашнього ракетного обстрілу села Таборівка
Фото: Юлія Піддубна
Наслідки вчорашнього ракетного обстрілу села Таборівка
Наслідки вчорашнього ракетного обстрілу села Таборівка
Наслідки вчорашнього ракетного обстрілу села Таборівка
Наслідки вчорашнього ракетного обстрілу села Таборівка

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Сьогодні зранку орієнтовно о 04:25 обстрілів зазнало селище Березнегувате. Пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури. Детальна інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

Протягом 6 серпня Миколаїв вкотре обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Смерч" та "Ураган". Зранку 7 серпня близько 4:00 ворог обстріляв промислові підприємства на околицях міста. Противник намагався знищити об'єкти промислової інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Миколаїв з областю знов атакували російські вбивці: розповіли про жертв і руйнування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути