середа, 20 червня 2012 08:50

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Миколаївські ґвалтівники побилися просто під час судового засідання

Миколаївські ґвалтівники побилися просто під час судового засідання
Євген Краснощок двічі вдарив іншого підсудного Євгена Погосяна кулаком у шию та вухо. Фото: vp.donetsk.ua

Двоє звинувачених у справі Оксани Макар почубилися між собою просто у судовій залі. Приміщення - єдине місце, де троє парубків, яким закидають зґвалтування та вбивство 18-річної дівчини, можуть побачитися, оскільки усі вони сидять в камерах-одиначках, повідомляє ТСН.

Вчора до судової зали не пустили нікого, окрім учасників процесу. Там розбирали найінтимніші подробиці злочину, що сколихнув ціле місто, а потому й Україну. У судовій залі були троє підсудних, їхні адвокати, постраждала сторона - мама Оксани Макар, її захисники, суддя та конвой. Саме останні стали єдиними свідками бійки між Євгеном Краснощоком та Артемом Погосяном.

Охоронці про конфлікт мовчать. Розповідають ті, хто його не бачив, але точно знать, що підсудні билися. Коли учасники судового засідання повернулися після перерви, то один з 3-х обвинувачених був зі слідами побоїв на обличчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксану Макар ґвалтували троє, результати судмедекспертизи

Зі слів адвоката матері Оксани Макар, Погосян отримав від Краснощока за те, що усю провину за груповий злочин той намагається перекласти на нього. Артем Погосян цілий день давав свідчення, і кожне слово - виправдання, мовляв він не ґвалтував, не душив, не підпалював жертву та й свідком цих діянь був із примусу. У Тетяни Суровицької інша версія бійки між підсудними.

"Я поставила одне питаннячко на рахунок їхнього особистого життя, Краснощока і причини смерті моєї дочки, і у них під час перерви почалася "битва екстрасенсів". Вони один одному пояснили. Я не буду про це поки говорити, бачите зачепила раз і відразу кинувся в кулаки", - розповіла Тетяна Суровицька.

І нібито після цього Євген Краснощок двічі вдарив іншого підсудного Євгена Погосяна кулаком у шию та вухо.

Не вдалося дізнатися причини бійки і від самого її ініціатора. Євген Краснощок вже покараний за аж занадто бурхливу реакцію на перебіг процесу. Суддя зробив йому зауваження і попередив, що ще один подібний вияв емоцій і суд продовжить розгляд справи Оксани Макар вже без його присутності.

 

Зараз ви читаєте новину «Миколаївські ґвалтівники побилися просто під час судового засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути