середа, 18 січня 2012 09:32

Мешканка Рівненщини загинула, коли рятували від пожежі майно

17 січня вранці у райцентрі Березне на Рівненщині загинула молода жінка. 29-річну Наталю не встигли врятувати із полум'я, яке охопило її одноповерхову дерев'яну хату на вулиці Лесі Українки.

Близько 7-ої ранку 17 січня тесть Наталі прокинувся від незрозумілого тріску. Йому здалося, ніби в кімнаті пахне горілим. Чоловік підвівся з ліжка і пішов на кухню. Щойно він відкрив двері, як звідти повалив дим – меблі всередині палали.

Окрім чоловіка у хаті була тільки невістка. Господар кинувся її будити і не одягаючись, побіг до сусіда, щоб викликати пожежників. У їхній хаті телефону не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Одеси згорів росіянин

"Чоловік бачив, як Наталя вибігла на вулицю. Але потім невістка повернулася назад у задимлену хату. Очевидно, хотіла винести з вогню хоча б якийсь домашній скарб, документи чи гроші", - розповідає Дмитро Мельник з обласного управління МНС. – "Більше Наталя на вулиці не з'являлася. Її намагалася врятувати сусідка. Вона не могла зайти через вхідні двері, то розбивала вікна. На жаль, у неї нічого не вийшло. Сусідка лише отримала серйозні порізи та потрапила до травматологічного відділення районної лікарні".

Рятувальники загасили пожежу. Перед тим вони винесли з диму на свіже повітря Наталю, яка втратила свідомість. "Швидка допомога" забрала її до лікарні, однак молода жінка померла у реанімації, так і не опритомнівши.

Хата вигоріла повністю, дах обвалився. Причину пожежі ще не встановили.

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Рівненщини загинула, коли рятували від пожежі майно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути