четвер, 16 лютого 2012 15:32

Мешканка Полтавщини вчаділа від сірника

Мешканка Полтавщини вчаділа від сірника

Вчора, 15 лютого, о 5 ранку в селі Велика Грем'яча Миргородського району місцеві жителі знайшли мертву 85-річну Віру Явтушенко. Жінка лежала на підлозі у задимленій хаті. Припускають, померла від непогашеного сірника.

"Великої пожежі там не було. Обгоріло ліжко, підлога. Зранку її вже мертвою знайшли сусіди в задимленій хаті. Повідомили в райвідділ міліції. Потім повідомили пожежникам" — розповів Віталій Шкаревський з Полтавського обласного управління надзвичайних ситуацій.

В Попівській сільраді, до якої належить село Велика Грем'яча, кажуть, пенсіонерка жила сама. Її діти мешкають у районному центрі, часто навідують матір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині діти отруїлися газом, їхній стан важкий

"Вона була здорова як на свій вік, ходила самостійно. Все робила по хаті, тримала худобу. Сусідки переказували, мала звичку дивитися на годинник, присвічуючи сірниками. Це її, мабуть, і погубило. Прокинулася, було ще темно. Присвітила, подивилася на годинник.

Побачила, що ще рано і лягла далі спати. Сірник толком не затушила. Загорілася постіль, дим пішов по всій хаті. Бабця відчула запах диму і намагалася вийти. Але повернула вглиб хати. Мабуть, втратила орієнтацію" - розповів Василь Ошека, голова Попівської сільської ради.

Медекспертиза показала, пенсіонерка померла від удушення чадним газом. Сьогодні її похоронили.

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Полтавщини вчаділа від сірника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути