Ексклюзиви
пʼятниця, 22 листопада 2013 12:43

Мешканець Запоріжжя повісився у міліції на власних шнурках

Мешканець Запоріжжя повісився у міліції на власних шнурках
Фото: volynnews.com

П'яний 28-річний мешканець Запоріжжя побив свою дружину та вагітну перехожу. Його доправили у райвідділ, де він повісився на шнурках, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області.

Вночі, 22 листопада, після хмільного відпочинку в одному з місцевих кафе, чоловік на вулиці почав бити дружину. Коли ж незнайома 20-річна вагітна жінка, яка стала свідком події, зробила йому зауваження, чоловік відреагував агресивно: почав бити її у живіт. Потерпіла втратила свідомість, відкрилася кровотеча. Жінку доправили у лікарню.

Міліціонери розшукали зловмисника. Фахівцем обласного наркодиспансеру у останнього була засвідчена середня ступінь сп'яніння.

Для опитування його направили до райвідділу, де він, близько 4.45, у приміщенні туалету покінчив життя самогубством, використавши шнурки від власного одягу.

Наразі подію внесено до ЄРДР. Триває досудове розслідування. Перевірку обставин події проводить прокуратура Запорізької області.

 

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Запоріжжя повісився у міліції на власних шнурках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути