вівторок, 22 листопада 2011 09:29

Мешканець Кіровоградщини убив дружину, коли тричі намагався покінчити із собою

Мешканець Кіровоградщини убив дружину, коли тричі намагався покінчити із собою

Працівники Управління карного розшуку УМВС та Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 29-річного жителя одного із сіл району.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Кіровоградській області.

19 листопада вранці до райвідділу міліції звернулася 49-річна місцева жителька, яка повідомила, що майже добу тому після сімейної сварки її родичі – 27-річна жінка та 29-річний чоловік – посварилися між собою, а потім на автомобілі виїхали з дому у невідомому напрямку та їх місцезнаходження невідоме.

"За фактом зникнення громадян було порушено кримінальну справу. Правоохоронці розпочали пошуки молодого подружжя і вже через кілька годин встановили всі обставини страшної трагедії", - йдеться у повідомленні.

"У напрямку одного із населених пунктів Маловисківського району біля лісосмуги у салоні обгорілого автомобіля, що належав зниклим, працівники міліції виявили обгорілий труп жінки", – розповів начальник Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Рудь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний українець вирішив покінчити з собою у Москві, але потім передумав

Згодом оперативники затримали і підозрюваного у скоєнні цього злочину. З'ясувалося, що, зупинивши автомобіль на узбіччі, чоловік разом з дружиною розпивали спиртні напої. Згодом, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вони вирішили покінчити життя самогубством, підпаливши авто.

Та перед цим, підозрюваний взяв ножа і ударив ним жінку в груди. Потім облив автомобіль бензином, а в салоні підпалив каністру із залишками пального. Від загорання каністра вибухнула і вибуховою хвилею чоловіка викинуло з транспортного засобу. Після першої невдалої спроби молодик намагався покінчити життя самогубством через повішання та перерізати собі вени. Та коли нічого не вийшло, злякався усього, що накоїв, і втік, залишивши тіло дружини в палаючому авто.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

З місця події вилучено знаряддя скоєння злочину – ніж та інші речові докази. Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Кіровоградщини убив дружину, коли тричі намагався покінчити із собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути