пʼятниця, 31 січня 2014 16:05

Мертвих власників кафе "Енеїда" знайшов син - нові подробиці загибелі родини на Рівненщині

Мертвих власників кафе "Енеїда" знайшов син - нові подробиці загибелі родини на Рівненщині
Фото: gazeta.lviv.ua

Дев'ятикласник Руслан Ісмаілов єдиний з усієї родини пережив минулу ніч проти п'ятниці 31 січня. Його батьки та молодший брат загинули від удушення чадним газом у власному будинку, про що Gazeta.ua повідомляла раніше. 14-річного хлопця від смерті врятувало лише те, що він перед сном пішов прогулятися до друзів.

Померлі – 52-річний Елтон Гаюр Огли Ісмаілов, його 42-річна дружина Тамара Павлівна та двоє їхніх синів мешкали у селі Забороль Рівненського району. Це всього 14 км від обласного центру. Дружина була приватним підприємцем, володіла популярним у місті кафе "Енеїда".

За словами міліціонерів, Ісмаілови повернулися додому із Рівного учора близько 14-ої години.

"За деякий час усім чогось стало зле. Але в той момент вони подумали, що могли отруїтися неякісної їжею. Старший син почував себе більш-менш нормально і близько 18-ої години вирішив піти відвідати своїх друзів, - розповідає Марія Юстицька з Рівненського райвідділу міліції. – Додому він повернувся о 22-тій годині, його батьки та молодший брат були уже мертвими – отруїлися чадним газом від котла. Хлопець ще встиг зателефонувати дядькові, щоб той викликав "швидку допомогу" та дільничного інспектора міліції. Потім школяр і сам знепритомнів".

Дядько юнака разом із сусідкою викликали медиків та чимдуж побігли до будинку Ісмаілових - родина мешкала на околиці села. Руслана негайно забрали до реанімації обласної лікарні, а от його рідних рятувати вже було запізно.

"Хороша, приємна родина, люди в селі їх поважали. Діти Руслан та молодший Елтон були вихованими, завжди віталися. Дуже шкода цих людей. Добре, хоч старший син вижив, - кажуть у сільській раді Забороля. – Похорон планують провести завтра в суботу на 12-ту годину".

В будинку родини нині працюють міліціонери, рятувальники та газовики. Попередня причина трагедії – зворотна тяга в димовому каналі газового котла опалення. Витяжка в будинку не спрацювала.

Зараз ви читаєте новину «Мертвих власників кафе "Енеїда" знайшов син - нові подробиці загибелі родини на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути