понеділок, 20 лютого 2012 22:00

"Мерседес" влаштував у Києві ДТП за участю 6 автівок

"Мерседес" влаштував у Києві ДТП за участю 6 автівок

У центрі Києва у понеділок, 20 лютого, сталася ДТП за участі шести автомобілів, в результаті якої була травмована жінка-пасажир, повідомляє ТСН.ua.

Близько 11.00 у Печерському районі Києва на перехресті бульвару Лесі Українки та вулиці Івана Кудрі сталось зіткнення трьох автомобілів - Mercedes-Benz Е 320, Mitsubishi Lancer та Hyundai Sonata, повідомили в ДАІ. Після зіткнення автомобілем Hyundai Sonata було скоєно наїзд на припарковані в крайній правій смузі автомобілі Toyota Land Cruise, Hyundai ix35 та Volvo S80.

За попередніми даними, ДТП сталося внаслідок того, що 40-річний водій Mercedes - Benz Е 320, мешканець Київської області, рухаючись бульваром Лесі Українки з боку вулиці Кіквідзе і виконуючи поворот ліворуч на вулицю І.Кудрі, не надав дорогу Mitsubishi Lancer, що їхав у напрямку Печерського мосту і скоїв з ним зіткнення. Після цього сталось зіткнення Mitsubishi з Hyundai. А останній після удару відлетів на припарковані авто. Під час аварії була травмована 39-річна пасажирка автомобіля Hyundai Sonata.

Розпочато розслідування обставин ДТП.

Зараз ви читаєте новину «"Мерседес" влаштував у Києві ДТП за участю 6 автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути