вівторок, 15 березня 2011 20:30

Мер Слов'янська не називала журналістку "сукою", а кликала електрика "Саню"

Мер Слов'янська не називала журналістку "сукою", а кликала електрика "Саню"

Мер Слов'янська Неля Штепа спростувала інформацію про те, нібито під час зустрічі з громадськістю вона обізвала жінку, яка задавала їй питання, "сукою".

Нагадаємо, жінка, яку нібито обізвала мер - заступник головного редактора газети "Вісті" Ольга Гетьманська - поцікавилася, у чому буде вигода від появи у Слов'янську нового приватного підприємства, яке постачає дитяче харчування. Мер у відповідь видала щось на кшалт "от сука", пише "Сегодня".

Журналістка у цей момент ставила питання і не почула репліку мера. "Я дізналася про це, коли проглянула відеозапис. Дуже схоже на це слово, але чутно не зовсім виразно. Я не можу піти до суду - не упевнена в перемозі", - пояснила Гетьманська. Главред "Вістей" Олександр Кульбак говорить, що "це справжнє свинство, коли "таке говорить мер, та ще жінка мер і ще - жінці". У редакції "Вістей" вважають, що мер розлютилася не випадково - газета одна з небагатьох, хто піднімає незручні для Штепи питання. "Неля Ігорівна жінка оригінальна. Наприклад, у нас не вистачає лікарів, а педінститут випускає багато фахівців. Так вона на виконкомі питала у представників центру зайнятості, мовляв, чи не можна нам вчителів перевивчити на лікарів? Ми це теж в газеті відобразили. Отже я на неї не ображаюся, сприймаю все з гумором", - продовжує Гетьманська.

Як повідомила Штепа, вона використала зовсім інше слово і зовсім з іншого приводу.

"Було холодно, мені під ноги поставили обігрівач і тут, мабуть замкнула проводка - закліпало світло, почалося начебто як загоряння, іскри полетіли. Я це побачила і сказала дівчині поряд: "Саню, Саню клич!". Саня - це електрик", - розповіла мер.

За словами голови Слов'янська, вона людина віруюча і взагалі не лається.

"У мене дідусь був священиком. А журналістів я обожнюю і дуже прихильно до них ставлюся", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Мер Слов'янська не називала журналістку "сукою", а кликала електрика "Саню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути