Ексклюзиви
вівторок, 14 червня 2011 09:17

Мер Керчі спростував інформацію, що його сина затримали через контрабанду

Мер Керчі спростував інформацію, що його сина затримали через контрабанду

Інформацію про затримання полковника Олега Осадчого за підозрою в контрабанді золота - нібито він, коли ще очолював євпаторійську міліцію, прикривав нелегальні поставки ювелірних виробів з Туреччини до Криму - офіційно в кримському главку СБУ не підтверджують, посилаючись на те, що справа занадто суперечлива і заплутана, а дізнання ще триває: "Чутки, які з'явилися з посиланням на джерело в СБУ ми не коментуємо".

Поки силовики відмовчуються і не проясняють ситуацію, в фігуранти цієї справи базіки "записали" Руслана - молодшого сина мера Керчі, пише Сегодня.

"Це неправда. Абсурд якийсь, - емоційно спростував всі домисли сам Олег Володимирович. - Хто це поширює і кому це треба - поняття не маю: зараз же свобода слова - що хочуть, те й пишуть. Із синами все в порядку: Руслан бізнесом займається, а Олег зараз чекає на переведення на нову роботу до Миколаєва - буде служити в Управлінні внутрішньої безпеки. Чому саме туди - я не знаю".

Менше місяця тому полковник Осадчий пішов з посади начальника міліції громадської безпеки Криму - за словами начальника кримського главку МВС Сергія Резнікова, - добровільно, з переведенням до Кримінального розшуку. Там він, мабуть, не прижився. До цього Осадчий очолював міліцію Євпаторії, а ще раніше був заступником начальника міліції Керчі.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що затриманий екс-заступник начальника Головного управління МВС України в Криму - начальник міліції громадської безпеки Олег Осадчий, старший син мера Керчі.

Зараз ви читаєте новину «Мер Керчі спростував інформацію, що його сина затримали через контрабанду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути