четвер, 22 листопада 2012 16:33

Мексиканський наркоторговець отримав 448 років в'язниці

Мексиканський наркоторговець отримав 448 років в'язниці
Мексиканець Віктор Уго Моралес засуджений за участь у масовому вбивстві. Фото: lenta.ru

Мексиканець Віктор Уго Моралес засуджений до 448 років позбавлення волі за участь у масовому вбивстві. Злочин скоєно 30 листопада 2008 року в селі Агуа Зарка в департаменті Уеуетенанго в Гватемалі. Цей населений пункт розташований поблизу кордону з Мексикою, повідомляє 21 листопада Diario Popular.

Тоді учасники наркокартелю Los Zetas ("Лос-Сетас"), членом якого був Моралес, вбили 19 членів угруповання-конкурента з Гватемали. Серед загиблих були і мексиканці, і гватемальці. Коли Моралеса затримали, він був поранений в руку і ногу. Крім того, у чоловіка вилучили гвинтівку, гранати і бронежилет.

Los Zetas є однією з найбільших злочинних угруповань Мексики. Вона була заснована в 1999 році. Одного з її лідерів Еріберто Ласкано вбили у жовтні цього року. Через кілька годин після ліквідації Ласкано невстановлені озброєні люди викрали його тіло з моргу.

Нагадаємо, 14 серпня група невідомих озброєних осіб увірвалася до бару і застрелила вісім чоловік в місті Монтеррей (столиця північно-східного мексиканського штату Нуево-Леон).

12 жовтня мексиканські юнак і дівчина, які замовили піцу додому, убили кур'єра за те, що той надто пізно, на їхню думку, привіз замовлення.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканський наркоторговець отримав 448 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути