четвер, 18 жовтня 2012 14:33

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Мазурок розстріляв охоронців "Каравану", бо не було чим відкупитися за вкрадену флешку?

Мазурок розстріляв охоронців "Каравану", бо не було чим відкупитися за вкрадену флешку?
Працівники служби безпеки ТРЦ "Караван", які чергували в день розстрілу, розповіли, чому сталася трагедія. Фото: скріншот з Youtube

Працівники служби безпеки ТРЦ "Караван", які чергували в день розстрілу, розповіли, чому сталася трагедія. Своїми роздумами вони поділилися з журналістом, якому вдалося влаштуватися охоронцем в "Караван", пише ТСН.

"Наскільки розумію, дивлячись відео, а я ж не перший день тут працюю, він (стрілок - ред.) хотів з охоронцями домовитися (про суму, яку повинен заплатити їм за вкрадений товар), щоб вони не викликали міліцію, - пояснив співробітник "Каравану". - Мені здається, що у Мазурка не було грошей, яких з нього вимагали".

На думку охоронця, вбивця подумав: "Ага, зараз приїдуть "мусора", почнуть "шмонати", знайдуть "пушку", що робити, що робити?".

"Мабуть, він не мав необхідної суми ...", - резюмував охоронець, натякаючи на те, що його колег стрілку довелося розстріляти від безвиході.

/media/video/461725/1_461725.flv

Нагадаємо, 26 вересня уродженець Львівської області Ярослав Мазурок, за версією слідства, розстріляв у ТРЦ "Караван" чотирьох охоронців, троє з яких загинули. Зокрема, на Львівщині було введено план перехоплення "Сирена". В операції був задіяний ледь не весь особовий склад львівської міліції. Правоохоронці неофіційно говорили: ніяких доказів перебування підозрюваного на території Львівщини немає, тому й людей не варто мучити, примушуючи їх до цілодобового чергування. В міліції заявляють, що підозрюваний перебуває в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Мазурок розстріляв охоронців "Каравану", бо не було чим відкупитися за вкрадену флешку?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути