неділя, 28 травня 2017 18:10

Матір проломила череп півмісячному синові

Матір проломила череп півмісячному синові
26-річна матір не змогла заспокоїти півмісячного сина і побила його руками по голові. У результаті дитя померло ФОТО: lad.vn.ua

У селі Паволоч Попільнянського району Житомирщини помер півмісячний хлопчик. Причина смерті - травма голови. Трагедія сталася 24 травня, близько 22:30.

Про це повідомив відділ комунікації поліції області.

"Повідомлення про смерть маляти надійшло з лікарні. За попередньою інформацією, немовля мало вроджене захворювання легень, раніше перебувало на стаціонарному лікуванні. Тіло дитини направили на судово-медичну експертизу. За висновком, помер хлопчик від переломленого черепа з пошкодженням оболонки головного мозку. У смерті запідозрили 26-річну матір малюка. Згодом жінка зізналася, що кілька разів вдарила сина рукою, коли не змогла заспокоїти", – повідомив начальник місцевого відділення поліції Сергій Рябушенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-річну дівчинку мало не вбила власна мати

Подію кваліфікували, як умисне вбивство. Жінку затримали. Нині вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Матері загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

У місті Знам'янка на Кіровоградщині вітчим до смерті побив 5-місячну дитину. Малюка бив головою об ліжко. У поліції сказав, що прийомний син випадково випав із рук і вдарився.

Зараз ви читаєте новину «Матір проломила череп півмісячному синові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути