четвер, 18 травня 2017 17:52

Матір на 4 дні забула про малюка і відбулася мізерним штрафом

Матір на 4 дні забула про малюка і відбулася мізерним штрафом
У гості до онуки навідалася бабуся. Усі дні вона опікувала забутого матір'ю малюка ФОТО: Yaktotak.in.ua

У місті Вараш на Рівненщині матір забула однорічного сина на 4 дні і відбулася штрафом у 51 гривню. Немовля виявила бабуся горе-матері.

Про це повідомляє "Радіо трек".

"До поліції звернулась 64-річна жінка. Вона повідомила, що виявила в квартирі 19-річної онуки її однорічного сина. Хлопчик кричав, плакав і був наляканий. Бабуся випадково навідалася у гості. Усі ці дні доглядала за правнуком. Як з'ясували правоохоронці, у молодої матері двоє дітей. 2-річного сина жінка віддала на виховання своєму цивільному чоловікові. Він проживає в іншому районі Рівненської області. А молодшою дитиною вирішила опікуватися самостійно. Матір перед тим, як залишити сина вдома, напланувала розваги - пішла гуляти з друзями. А потім завітала до подруги на день народження. Святкування, каже, затягнулося. Лише через 4 дні згадала, що вона матір", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка залишила немовля у камері схову

За фактом ухилення від виконання батьківських обов'язків, жінці висунули штраф - 51 гривню. Правоохоронці звернулися у службу в справах дітей.

В Полтаві 12 травня біля сміттєзвалища знайшли напівроздягнену босу 4-річну дитину. 26-річний чоловік проїздив автомобілем і побачив дівчинку, яка йшла під дощем по вулиці. Забрав її і викликав поліцію. Батьки навіть не здогадувались, що дитини немає вдома. Виявилось, що цю ж дівчинку 28 лютого знайшли перехожі в сильний мороз на залізничній колії. Дитину відправили до центру соціально-психологічної реабілітації "Любисток".

Зараз ви читаєте новину «Матір на 4 дні забула про малюка і відбулася мізерним штрафом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути