середа, 21 червня 2017 18:10

Мати знайшла сина-школяра у зашморгу

Мати знайшла сина-школяра у зашморгу
13-річний хлопець наклав на себе руки, зачепивши мотузку за турнік у квартирі. Тіло дитини виявила мати. Фото - КиевВласть

У Боярці Київської області 13-річний хлопець наклав на себе руки, зачепивши мотузку за турнік у квартирі. Тіло дитини виявила мати, коли повернулася додому.

Встановлено, що ввечері вітчим хлопчика разом з донькою пішов на дитячий майданчик. Мати, виходячи з дому на заняття спортом, сказала синові, щоб той залишив ігри з мобільним телефоном і пішов на вулицю грати з друзями. Однак він не послухався і залишився вдома один. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Мазур повісилася на горищі

"На місці події співробітники Києво-Святошинського відділу поліції вилучили капронову мотузку для білизни, мобільний телефон, що належав хлопчикові, комп'ютерний системний блок. Загиблий хлопець з шести років професійно займався спортивним бойовим мистецтвом тхеквондо. Сім'я, де він ріс, характеризується позитивно", - йдеться у повідомленні.

При моніторингу соціальних мереж працівники кіберполіції не виявили участі малолітньої дитини в спільнотах, що пропагують смерть.За даним фактом порушено кримінальне провадження. Встановлюються всі обставини трагедії.

У селі Нове Життя Малинського району Житомирщини повісився 15-річний школяр. Хлопця знайшли у петлі на дереві за хатою. Висів 3 метри над землею, на власному подвір'ї. На тілі школяра ознак насильницької смерті не виявили. За висновком судмедексперта, загинув внаслідок удушення.

Зараз ви читаєте новину «Мати знайшла сина-школяра у зашморгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути