понеділок, 26 липня 2021 11:27

Мати кинула 12-місячного сина, бо набрала кредитів на розваги

Мати кинула 12-місячного сина, бо набрала кредитів на розваги
На Одещині жінка залишила однорічного сина службі у справах дітей. Бо набрала кредитів на розваги. І має відпрацювати борги. Фото: facebook.com/Діна Базиленко

У Білгороді-Дністровському на Одещині жінка залишила 1-річного сина службі у справах дітей. Пояснила, що не має грошей його утримувати.

Має працювати, щоб розрахуватися з кредитом. Позику взяла на розваги. Про це у Facebook повідомила працівниця служби Діна Базиленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень виживали самі: жінка покинула чотирьох доньок і втекла "на гульки"

"Розпитую жінку: чому це сталося? Вона розповіла, що має розрахуватися з боргами. Має працювати, а син заважає. Кредит брала, щоб погуляти з подружкою. Уявляєте? Не на їжу, не на одяг і підгузки дитині, а на гульки з подружкою. У мене шок", - розповіла Базиленко.

Вона попередила жінку, що допомогу на дитину від держави - майже 4 тис. грн - вона в разі відмови від дитини не отримуватиме. На якусь мить мати передумала залишати дитину. Але потім знову змінила думку.

У Запоріжжі 23-річна жінка народила сина, але не захотіла його виховувати. Залишила рідним, а сама пішла влаштовувати власне життя. Родичі втомилися доглядати хлопчика й теж відмовилися від нього. Поліцейські доправили його в медзаклад. Зараз малюк під опікою медиків. Подальшу долю дитини вирішуватимуть компетентні служби.

Зараз ви читаєте новину «Мати кинула 12-місячного сина, бо набрала кредитів на розваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути