четвер, 02 грудня 2021 19:10

Мати 16-річного винуватця смертельної ДТП звернулася до потерпілих

Мати 16-річного винуватця смертельної ДТП звернулася до потерпілих
Марина Дегтяр із сином 16-річним Миколою Харківським. Хлопець за кермом Infiniti матері влаштував смертельну аварію в Харкові. Фото: скріншот kanalukraina.tv

Мати 16-річного підозрюваного у смертельній ДТП на просп. Гагаріна в Харкові не знайома з хлопцями та дівчиною, які в момент аварії були в авто з її сином.

Операцію пасажирці Infiniti Марина Дегтяр оплатила, вона коштувала 12 тис. грн.

Тепер прагне спілкування з родиною загиблого Ігоря Носова, передає "Суспільне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коля Харківський сказав: "Моя куртка коштує дорожче, ніж уся ваша родина" - адвокат Ігор Черняк

"Ми офіційно зверталися до потерпілої сторони, адвокат подавав папери, телефонував, ми ніякої відповіді не отримали. Я відшкодувала вартість операції потерпілій Лізі. Я хочу звернутися до доньки загиблого: Настю, будь ласка, зверніться до нас. Ми хочемо по-людськи вибачитися, поспілкуватися особисто. Будь ласка, зверніться до наших адвокатів, до нас, ми відкриті", — говорить Дегтяр.

26 жовтня в Харкові Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti проїхав на червоне світло на великій швидкості й зіткнувся з легковим авто Chevrolet.

Від потужного удару легковик буквально розірвало на частини. Водій 58-річний Ігор Носов загинув миттєво. Водій і пасажири люксового авто травмувалися.

Щодо батьків Харківського слідчі відкрили два кримінальні провадження - за допускання до керування транспортними засобами людей, які не мають на це права. І за статтею про невиконання батьками їхніх обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки.

За першою статтею батькам 16-річного водія загрожує від штрафу до п'яти років позбавлення волі. За іншою - обмеження або позбавлення волі від двох до п'яти років.

Зараз ви читаєте новину «Мати 16-річного винуватця смертельної ДТП звернулася до потерпілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути