четвер, 25 березня 2021 13:38

Масштабна аварія з українським автобусом у Польщі: зросла кількість жертв

Масштабна аварія з українським автобусом у Польщі: зросла кількість жертв
6 березня витягли з кювету й поставили на колеса автобус із українцями, що прямував із польської Познані. Перевернувся напередодні вночі. Самотужки вибратися змогли четверо з 55 пасажирів. П'ятеро — загинули. Фото: tvn24.pl

Кількість загиблих в дорожньо-транспортній пригоді з українським автобусом в Польщі, яка сталася 5 березня, зросла до 6.

Вчора, 24 березня, у лікарні міста Жешув помер громадянин України, пасажир цього автобуса. Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вкрали все до копійки" - родичі загиблого в ДТП у Польщі українця заявили про пограбування

"Його сім'я поінформована, вирішується питання репатріації тіла до України. Таким чином, кількість загиблих у тій аварії зросла до 6 осіб", - зазначив Ніколенко, передає "РБК-Україна".

У лікарнях залишаються двоє українців, зокрема жінка у важкому стані.

Уночі 5 березня поблизу міста Ярослав Підкарпатського воєводства розбився рейсовий український автобус Познань - Херсон. У салоні були 55 пасажирів і двоє водіїв, усі українці. 3 жінки 1960, 1967 та 1988 років народження і двоє чоловіків 1968 та 1992 років народження загинули. Ще 39 людей забрали до 6 тамтешніх лікарень. Пасажирами автобуса були заробітчани та студенти. Одна жінка зі Львівщини, решта - жителі Одеської, Дніпропетровської, Хмельницької та Тернопільської областей.

Зараз ви читаєте новину «Масштабна аварія з українським автобусом у Польщі: зросла кількість жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути