Ексклюзиви
четвер, 28 березня 2019 08:48

Маршрутник вигнав із автобуса дитину із багатодітної сім'ї

Маршрутник вигнав із автобуса дитину із багатодітної сім'ї
У Львові водій маршрутного автобуса №17 вигнав з транспорту 13-річну дівчинку з багатодітної сім'ї за те, що вона не заплатила за проїзд. Фото - Politeka

У Львові водій маршрутного автобуса №17 вигнав з транспорту 13-річну дівчинку з багатодітної сім'ї за те, що вона не заплатила за проїзд.

Того дня Олена забула вдома гроші. На дорогу в школу вона назбирала по кишенях куртки, а ось на зворотну дорогу їй вже не вистачило. Таке сталося вперше. Тому показала посвідчення на пільговій проїзд, розповіла мама дівчинки Ірина Демидюк.

" Водій сказав їй: "Плати або виходь". На наступній зупинці він її висадив. Дитина розплакалася, а ніхто з пасажирів навіть слова не сказав. Ну видно ж, що школярка", - розповіла Ірина Демидюк.

Дівчинка в сльозах вибігла з маршрутки і зателефонувала батькові. Він приїхав на зупинку і забрав доньку, а потім поїхав на кінцеву зупинку, щоб поговорити з водієм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Душив і лаявся: водій маршрутки напав на пільговика

"Відповідав тільки однією фразою: "Ви не розумієте, мені ці пільговики не вигідні",– нарікає мама дівчинки.

Вона додала, що донька після інциденту налякана, закрилася в собі і боїться, що в наступний раз знову потрапить на цього грубого водія.

Ірина Демидюк поспілкувалася зі знайомими, які знають цього водія. Вони розповіли, що це вже не перший такий випадок і на нього постійно надходять скарги від пасажирів, але він не реагує. Користувачі соціальних мереж обурилися таким ставленням до дитини і тим, що ніхто із дорослих пасажирів у маршрутці не заступився за дитину.

Під Києвом водій маршрутки №716 виштовхав із салону підлітка, який запитав про пільги. У хлопця було посвідчення, що дає право на такий проїзд. Однак маршрутник стверджував, що це місце вже зайняте.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутник вигнав із автобуса дитину із багатодітної сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути