понеділок, 02 липня 2018 10:11

Душив і лаявся: водій маршрутки напав на пільговика
4

У Слов'янську водій маршрутки накинувся на пасажира за пільговий проїзд
Фото: Facebook
У Слов'янську водій маршрутки накинувся на пасажира за пільговий проїзд
У Слов'янську водій маршрутки накинувся на пасажира за пільговий проїзд
У Слов'янську водій маршрутки накинувся на пасажира за пільговий проїзд

1 липня водій приміської маршрутки в Донецькій області сполученням "Слов'янськ-Билбасівка" напав на пасажира. Душив його, лаяв нецензурною лексикою за те, що той хотів скористатися пільговим проїздом. Про це сам потерпілий 19-річний Влад Самусенко написав на сторінці спільноти в Facebook "Рідний Слов'янськ".

"Я їхав до друзів, зайшов в автобус. Надавши документ Єдиного квитка водієві, почув на свою адресу ненормативну лексику. І в наслідок цього до мене застосував фізичний вплив", - повідомив Самусенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветерана АТО вигнали з автобуса

"От тварюка стара, життя прожив, а розуму не нажив!?! Люди, так що з вами відбувається?", "Жах!", "Так, знайомий дядько", "Водія за таке самоуправство треба посадити на нари. Заради тих кількох гривень він готовий вбити пасажира", "Так з дитиною сиротою чинити, ідіот, просто немає слів", "Сподіваюся, доблесна поліція вживе заходів", "Можна уявити, як і куди можна вляпатися з цим неадекватом", "Таких водіїв позбавляти права перевезення пасажирів і позбавляти категорії", "Такому водієві тільки баранів на шкуродерню возити, а не людей", - прокоментували інцидент у мережі.

Водій автобуса напав на одного із пасажирів, звинувативши його в тому, що той надто голосно дзвонив у стоп-дзвінок. Пасажир, пояснюють, був роздратований тим, що водій пропустив його зупинку, тому продовжував натискати дзвінок.

Зараз ви читаєте новину «Душив і лаявся: водій маршрутки напав на пільговика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути