Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2011 15:30

Марк Дагган насправді не стріляв у поліцейського?

Марк Дагган насправді не стріляв у поліцейського?

Незалежна комісія розслідувала інцидент, що став першопричиною заворушень у Лондоні - вбивство 29-річного Марка Даггана, якого під час затримання застрелили поліцейські. Всупереч інформації, що з'явилася раніше в пресі, незалежні експерти вважають, що Дагган не стріляв в поліцейського.

За даними балістичної експертизи, з пістолета Даггана, виявленого на місці події, не було зроблено жодного пострілу - всі заряджені набої знаходилися на місці. У той же час куля, яка потрапила у рацію поліцейського, на думку комісії, була випущена його напарником, пише Adelanta.info.

Розслідування ще не закінчено, і цю версію розвитку подій повинна підтвердити або спростувати державна служба судмедекспертів.

Заворушення почалися чотири дні тому в лондонському районі Тоттенхем, населений вихідцями з колишніх англійських колоній у Карибському басейні, які за три покоління утворили свій район з субкультурою, де шануються насильство і протиправні дії. Найчастіше грабунком і підпалами займалися цілими сім'ями - з дітьми та онуками.

Зараз ви читаєте новину «Марк Дагган насправді не стріляв у поліцейського?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути