неділя, 19 березня 2023 19:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Маніяк повернувся": мерія Маріуполя відреагувала на приїзд Путіна у місто

"Маніяк повернувся": мерія Маріуполя відреагувала на приїзд Путіна у місто
Російський диктатор Володимир Путін у ніч проти 19 березня приїхав до окупованого росіянами Маріуполя. Фото: скріншот з відео

Російський диктатор Володимир Путін у ніч проти 19 березня приїхав до окупованого росіянами Маріуполя.

Президент країни-агресорки РФ вирішив повною мірою насолодитися злочинами, які загарбники вчиняли проти українців. Таку думку "24 Каналу" висловив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Маніяк повернувся на місце злочину, щоб подивитися та повною мірою насолодитися "маріупольським синдромом", що йому точно вдалося", – зазначив Андрющенко.

Під час візиту Путін відвідав будівлю філармонії, де залишилися трибуна і стіл, які росіяни поставили для проведення "трибуналу" над захисниками "Азовсталі" та гарнізону "Маріуполь".

Андрющенко закликав росіян не прибирати їх звідти, оскільки невдовзі вони самі опиняться там.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони відреагувало на Путіна в Маріуполі

"Візит очільника Кремля до Маріуполя здійснений суто для пропаганди. Це відповідь Путіна для російського суспільства на візити президента України Володимира Зеленського до Бахмута та Херсона", – пояснив радник мера.

Втім, якщо порівняти кадри візитів, то видно різницю між приїздом Головнокомандувача країни, що воює до своїх, і поїздкою диктатора у відносно безпечне окуповане місто.

"Саме тому Путін і приїхав вночі. Більше того, у цей час в місті був вимкнений мобільний зв'язок та інтернет. Водночас вулиці не перекривали, оскільки анонсування поїздки робить її значно небезпечнішою. Окупанти розуміють, що в Маріуполі працює наш спротив і партизани", – пояснив Андрющенко.

Отже, за словами радника мера Маріуполя, росіяни вирішили про всяк випадок не привертати увагу до поїздки диктатора. Навіть жодного гауляйтера не засвітилося на відео із Путіним.

"Там взагалі не було жодних офіційних осіб. Крім тих, хто прилетів з ним на гелікоптері. Однак охорони набагато більше, ніж у когось – нарахували близько 20 осіб на відео", –
розповів Андрющенко.

19 березня диктатор РФ Володимир Путін нібито побував у тимчасово захопленому росіянами Маріуполі.

До зруйнованого Росією міста він прилетів вертольотом, а за кермом автомобіля нібито об'їхав кілька районів, "роблячи зупинки". Про це вранці 19 березня повідомила пресслужба Кремля.

Коли саме президент РФ їздив до захопленого міста, не повідомляється. Однак пізніше стало відомо, що візит відбувся у ніч проти 19 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Маніяк повернувся": мерія Маріуполя відреагувала на приїзд Путіна у місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути