неділя, 19 березня 2023 06:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Російська пропаганда повідомила, що Путін відвідав Маріуполь

Російська пропаганда повідомила, що Путін відвідав Маріуполь
Російський диктатор Володимир Путін нібито побував у Маріуполі. Фото: ukrinform.ua

Диктатор РФ Володимир Путін нібито побував у тимчасово захопленому росіянами Маріуполі.

До зруйнованого Росією міста він прилетів вертольотом, а за кермом автомобіля нібито об'їхав кілька районів, "роблячи зупинки". Про це вранці 19 березня повідомила пресслужба Кремля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін посилив покарання за критику війни

Коли саме президент РФ їздив до захопленого міста, не повідомляється. Так само на 6:00 не було жодних фото чи відео "візиту".

"У поїздці його супроводжував віце-прем'єр-міністр Марат Хуснуллін. Йшлося про будівництво мікрорайонів, соціальних та освітніх об'єктів, медустанов. У мікрорайоні "Невський" Путін поговорив із містянами. Також він оглянув берегову лінію Маріуполя", – йдеться у повідомленні.

Пізніше російські ЗМІ поширили інформацію, що Путін також нібито провів нараду у командному пункті так званої "СВО" у Ростові-на-Дону. Там він заслухав доповіді начальника Генерального штабу ЗС РФ Валерія Герасимова та низки воєначальників.

Напередодні вдень російська пропаганда повідомила, що президент РФ Володимир Путін приїхав в окупований Крим. Здійснив поїздку у дев'яту річницю окупації півострова. На відео показали, що Путіна відвели у школу мистецтв і дитячий центр "Корсунь" біля музею-заповідника "Херсонес Таврійський".

Міжнародний кримінальний суд у Гаазі 17 березня видав міжнародний ордер на арешт президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Російська пропаганда повідомила, що Путін відвідав Маріуполь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути