середа, 13 лютого 2019 16:53

Мангер назвав генерала СБУ замовником вбивства Гандзюк

Мангер назвав генерала СБУ замовником вбивства Гандзюк
Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер заявив, що Катерина Гандзюк була пов'язана зі Службою безпеки України. Фото - Народна Правда

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер заявив, що Катерина Гандзюк, в організації вбивства якої його підозрюють, була пов'язана зі Службою безпеки України.

Він підкреслив, що не був знайомий з Гандзюк. І не пояснив, звідки у нього відомості про її зв'язки зі спецслужбами, пише "ГОРДОН".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мангер назве замовників Гандзюк

"Катерина тісно співпрацювала з СБУ, перебувала в прямому підпорядкуванні генерала Данила Даценка. Він в особистих бесідах зі мною не раз повідомляв про свою особисту ненависть до партії "Батьківщина" і нашого лідера Юлії Тимошенко. Що він зробить все, щоб знищити на території нашої області "Батьківщину". І підтверджував це своїм діями", - сказав Мангер.

Він заявив, що Доценко вирішив "знищити Катерину". Бо створив на Херсонщині кримінальні угруповання, які займались вирубкою лісу.

"Я вважаю, що Данило Доценко організував напад на Катерину Гадзюк з метою дискримінації органів поліції. Але після того, на що в нас є незаперечні докази, як результатом нападу стали дуже тяжкі наслідки, відбулося фізичне знищення Катерини та використання цієї трагедії в політичних цілях", — додав Мангер, передає "Громадське".

13 лютого продовжилося засідання Шевченківського районного суду Києва, на якому вирішується питання про обрання запобіжного заходу Мангер. Його підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Зараз ви читаєте новину «Мангер назвав генерала СБУ замовником вбивства Гандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути