вівторок, 12 лютого 2019 07:39

Мангер назве замовників Гандзюк

Мангер назве замовників Гандзюк
12 лютого у Києві обиратимуть запобіжний захід голові Херсонської облради Владиславу Менгеру. Фото - facebook.com/vlad.manger

12 лютого у Києві обиратимуть запобіжний захід Владиславу Менгеру.

Голова Херсонської облради сказав, що відповість на всі запитання слідчих, назве прізвища замовників вбивства Катерини Гандзюк і сподівається, що вони будуть озвучені також на суді.

"Хочу нагадати всім, що із самого початку і дотепер я стверджував і наполягаю на тому, що невинен. Мало для кого з кола влади є таємницею, що за життя Катерина знаходилася, м'яко кажучи, під опікою деяких високопосадовців СБУ, які, власне, і прикривали браконьєрів в області. Завтра на допиті ці прізвища, звичайно, лунатимуть. Та я щиро сподіваюся, що ці імена не зникнуть з протоколів і будуть озвучені також на суді. Країна має знати, хто насправді замовив Гандзюк", - написав він у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ зробили заяву щодо справи Гандзюк

Політик знову заявив, що не знав особисто Катерину Гандзюк і не причетний до незаконної вирубки лісів, над викриттям якої працювала активістка.

Владислав Мангер заявляє, що звинувачення в його бік – це політичне замовлення.

11 лютого генпрокурор України Юрій Луценко повідомив про те, що главі Херсонської облради Владиславу Мангеру оголосили про підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Зараз ви читаєте новину «Мангер назве замовників Гандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути