середа, 09 березня 2022 15:32

Спецтема: Війна Росії проти України

"Мамо, ми приїхали в пекло!" – перехоплена розмова російського солдата (18+)

"Мамо, ми приїхали в пекло!" – перехоплена розмова російського солдата (18+)
Російські солдати воюють за кредити. Фото: скріншот з відео

Російські військові у телефонних розмовах з рідними визнають, що знали, що їдуть на війну. Але не думали, що усе буде непросто і що потраплять у справжнє пекло.

Про це йдеться у перехопленій розмові окупанта зі своєю матір'ю, яку опублікував у Telegram радник міністра МВС Антон Геращенко.

У розмові жінка просить сина не забирати заяву (на звільнення). Переконує, що тепер не буде ніяких кредитів. Головне залишитись живим.

З розмови також зрозуміло, що військовий знав, що їде на війну, а не навчання (саме про навчання найбільше розповідають полонені росіяни, – Gazeta.ua).

"Мама, я знав, куди їду. Ми приїхали не на бойові дії (ймовірно мова про спецоперацію, як називає вторгнення в Україну російська влада і пропаганда, - Gazeta.ua), ми приїхали на війну. Ми приїхали прямо в пекло. Прямо в пекло. Нас просто на***ли", - каже на аудіо військовий.

У відповідь жінка запевняє, що солдати РФ нібито мали їхати на зачистку, а не на бойові дії, де їх "можуть покришити на вінегрет".

Усі перехоплені аудіозаписи можна прослухати у YouTube на каналі Anton Gerashchenko.

Станом на 9 березня опубліковані вже 40 розмов, де окупанти скаржаться, як їх знищує українська армія, розповідають про свої воєнні злочини, про мародерство і про обман зі сторони влади РФ і командування.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «"Мамо, ми приїхали в пекло!" – перехоплена розмова російського солдата (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути