вівторок, 10 січня 2017 12:23

Маленьку дівчинку зачинили саму в холодній квартирі
6

5-річну Софійку залишили саму на ніч у квартирі в одному з будинків міста Шостки на Сумщині. Крик дівчинки почули сусіди та викликали поліцію. У кімнаті, де перебувала дитина, був сильний протяг. Правоохоронці знайшли матір дівчинки за кілька годин. На 21-річну жінку склали протокол.

Про це інформує прес-служба поліції.

Поліцію викликали вночі сусіди. Вони розповіли, що чули дитячий крик і плач у квартирі. На місце одразу відправили групу реагування патрульної поліції. Прибувши, правоохоронці побачили безлад у квартирі. У кімнаті, де перебувала Софійка, було холодно. Батьків чи когось із дорослих не було. Поряд із дитиною сиділи собака, кіт та кілька цуценят.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя померло від отруєння чадним газом

Малечу відвезли до Шосткинської дитячої лікарні. Її там обігріли, оглянули, зробили аналізи. Дівчинка, за словами медиків, поступила без явних ознак захворювання.

Матір Софії шукали кілька годин. На численні телефонні дзвінки вона відповіла вранці. Жінка приїхала у лікарню. На неї склали адмінпротокол. Їй загрожує штраф. Про цей факт повідомили соціальні служби.

Як пояснила горе-матір, вона пішла до друзів, де випивала спиртні напої.

На Хмельниччині загинула 8-річна дитина. У квартирі, де вона була, вибухнув газовий балон. Ще двоє людей госпіталізували.
Зараз ви читаєте новину «Маленьку дівчинку зачинили саму в холодній квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути