четвер, 27 жовтня 2011 15:49

Люди в масках паралізували роботу "КерчГазу"

Люди в масках паралізували роботу "КерчГазу"

27 жовтня робота підприємства ВАТ "Керчгаз", яке забезпечує місто газом, зараз паралізована.

За словами голови наглядової ради "КерчГаз" Дмитра Дроздюка, сьогодні зранку до приміщення "КерчГазу" увірвалися люди в камуфляжі з автоматами. Вони не представилися. Невідомі блокували всі телефони і паралізували роботу підприємства. Зараз озброєні люди знаходяться в будівлі "КерчГазу". У будівлю нікого не пускають, незважаючи на приймальний день, вхід в будівлю блокований. Зі слів голови наглядової ради, податкова міліція проводить виїмку документів з приватизації підприємства. Дмитро Дроздюк вважає, що це явне рейдерське захоплення. Причиною нападу він називає відмову "КерчГазу" укладати договір про прямі поставки газу в керченські котельні, пише Керчь.FM.

Сам голова наглядової ради підприємства зараз знаходиться в Києві, в НКРЕ разом з головою правління ВАТ "КерчГаз" Шевченком Валентином Григоровичем. Вони намагаються вирішити конфлікт, щоб підприємство могло працювати далі.

"Підприємство "КерчГаз" хотіли змусити укласти договір з постачання газу в котельні. Тому що в умовах договору містилися вимоги про 100% передоплату товару. "Керчгаз" відмовився укладати цей договір. Після відмови на підприємстві почалися безперервні перевірки. Сьогодні взагалі влаштували "маски-шоу", - повідомив у телефонній бесіді Дмитро Дроздюк.

Дмитро Дроздюк також повідомив, що незважаючи на відмову "КерчГаз" підписувати договір, зараз вже є прямий договір між НАК "Нафтогаз" і "Керчьтеплокоммуненерго", і газ може надходити в котельні.

За інформацією заступника голови правління ВАТ "Керчгаз" Василя Петровича Андрєєва, сьогодні, о 6 ранку, був проведений обшук в його власній квартирі. Також обшуки проводилися в квартирах голови правління Валентини Шевченко, головного бухгалтера Буданової. За словами Василя Андрєєва, дана ситуація може бути пов'язана з тим, що ВАТ "Керчгаз" виграв два суди у податкової інспекції.

Зараз ви читаєте новину «Люди в масках паралізували роботу "КерчГазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути