пʼятниця, 10 лютого 2017 16:20

Людей 2 роки змушували працювати на смітнику

Людей 2 роки змушували працювати на смітнику
volynpost.com

У місті Нововолинськ Волинської області впродовж 2 років зловмисники вербували людей для роботи на смітнику. При цьому забороняли спілкуватися будь з ким. Особливо з правоохоронцями.

Про це повідомляє "ВолиньPost".

"Завербовані жертви працювали на місцевому полігоні твердих відходів. Повинні були сортувати сміття – скло, папір, метал, одяг. Усі відсортовані речі зловмисники реалізовували. А кошти розподіляли між собою. Потерпілі не розмовляли між собою. Були під жорстким контролем наглядачів. У випадку, коли комусь вдавалося втекти, їх повертали назад", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермер узяв у рабство 103 людини

Поліція викрила банду вербувальників. Засудили жінку, яка була наглядачем завербованих. Вона контролювала процес роботи. А також слідкувала, щоб ніхто не спілкувався та не втік із полігону. Свою вину жінка визнала повністю. Її було засуджено на 5 років ув'язнення. Однак звільнено у зв'язку з вагітністю, пологами і досягнення дитиною 7-річного віку.

Молодь масово вербують працювати наркокур'єрами в Росію. Молодих хлопців і дівчат підбирають через соціальні мережі. Пропонують великі заробітки. Поліція викрила мережу вербувальників. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Людей 2 роки змушували працювати на смітнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути